GOTT NYTT ÅR!

Jag vill önska er alla ett riktigt gott nytt år! Och ha en härlig sista dag på år 2009 och hoppas att år 2010 blir lika bra som år 2009 har vart. Jag har inget nyårslöfte ännu men det kan komma sen vid tolvslaget ;).
 
Gott Nytt år!

Akta era fingrar för raketerna och bomberna

Strömvillan fritidsgård

Dit går jag varje tisdag!!! och det är en fritidsgård spm jag och min kompis går på varje tisdag efter skolan. Vi är så lata att vi åker taxi dit orkat inte gå dit hehe, sen så hittar vi jämt på massa roliga saker när vi är där.Idag var jag där men jag gick dit för jag hade lov och hade inget att göra hemma Sandra skulle oxå hit och vi har haft skitkul hela denna dag. Nu har jag lagt Charlie i min säng på mage för att se om han somnar han verkar inte direkt sugen på det heller... snart kommer pappa hem med chinamat mums det var-jag som kom med förslaget å så blev de det. Har en bild på mig och min kompis som jag kanske lägger ut här i bloggen senare.

Go kväll alla!
:bild på strömvillans fritidsgård.


Till tessan!

Jag bloggade här nyss. Bra va?

///KRAM

Jullov

Ja nu är det jullov halva veckan har typ redan gått och det är tråkigt eller boring. Jag börjar skolan igen den 7:e januari klockan 9:00 och det är ju bara torsdag fredag sen är det helg igen. Har inte hänt så mycket på jullovet har träffat min kompis mamma har ju vart sjuk så vi har inte kunnat göra så mycket osv. På nyårsafton eller nyårsdagen så ska vi åka till finspångs badhus tror jag.

/Julkramar från Felicia

RSS 2.0