Veckans mål!.

Veckans mål!.
:Måndag åka ner till landet och träffa kusin Sandra i 3 veckor.
:Tisdag
??
:Onsdag
Åka och bada
:Torsdag
??
:Fredag pappa kommer ner till landet.


Sorry att vi inte har skrivit på ett tag :\

Jag har var på landet igår och sovde över det var vartmt på dagen i förgår tyckte jag så hade vi några släcktningar där och dom har ett barn i samma ålder som mig.Så vi åkte ut och badade i våran sjö  sen i sjön så finns det en liten ö  med brygga som man kan hoppa ifrån som jag alltid gör :).Sen så när vi kom tillbaka så åkte dom hem igen alltså gästerna.Sen så gick jag och bara gjorde en massa saker kom inte änns ihåg vad jag gjorde  typ sen så kollade vi på film senare på kvällen.Sen nästa dag så gick jag up och gjorde inte så mycket men senare på dagen så gick vi ner och bada.Jag tyckte att det var varmt i vattnet i alla fall.Sen så gick vi up och klappade hundarna och fixade lite saker.Sen så åkte iväg till Ikea.Så vi skulle genkligen ha köpt maddraser till landet men dom hade inte den kvar som vi skulle köpa så vi köpta annat som vi behöver  till landet.Sen så hittade jag en sak som jag ville ha men det var jag ju tvungen att börja spara till.Ska börja spara till den efter USA resan blir det.Jag vaknade nyss och har inte gjort så mycket än nu men vet inte rikyigt vad jag ska gjöra idag men få se vad det blir att gjöra idag.Ska noig ringa till nån vän eller så ska bara ta dte lungt idag.Få se vad det blir som händer idag men kommmer att blogga mer idag i alla fall blir det.Även på min andra blogg också!  /tes

Dagens låt 8D


Ben och Jerry glass 8)

Skit gott är det älskar den glassen den smaker 49kr.Men ska äta nu men tänkte skriva ett litet kort inlägg 8).

Idag ska jag till krokek!!

Bloggar lite snabbt morfar och Gun kommer och hämta mig snart då vi ska ut till krokek
Skriver mer senare och kanske blir det några kort på lilla Millo sen
Ha en bra dag alla så ses vi i eftermiddag kväll någon gång
Ha det bra
/Kram Felle!!

Sååå trött!.

Ska nu gå lägga mig och sova, Tessan har nu åkt hem, har dåligt samvete att jag skickade hem henne!. Nu ska jag gå sova ett tag sen vet jag inte vad som händer!!!.
/Godnatt!!

Shopping Tessan!


Jag köpte en ögon penvässare på Kicks en sån där man vässar kajalen med.Sen så gick vi och fikade på Coffe House!Vi tog ett glas vatten och en chokladboll det kostade 20kr.Och penvässaren kostade 20 också.Igår så shoppade jag en tröja med en massa djurmotiv på för 49.50 en också för 49.50 och en anskits smink bottagning och 7 korta strumpor som man  kan använda på sommaren.Allt kosatade ju 49.50 men det var ju billigt tyckte jag i alla fall.Vi åkte spårvagn  och det satt ett fyllo på som Felle har berättat.Vi gick in på New Yorker men var tvungen att gå utr sen för Felle fick huvudvärk.Så jag kollade på en tröja som var jätte snyggt det såg ut som ett boxer linne men det var genomskinligt va tråkigt det var jag som verkligen ville ha det men ja ja...Sen så ville Felle gå in på Polan o pulret (stavning?)Jag har nog savat fel men brur min inte så mycket.Nu så är Felle trött jag fudrar att åka hem snart för att Felle är bara så trött varför smiter Felle iväg hela tidan inte vet jag men ska nog dra snart.Men jag har gått en massa idag.Men måste sluta här nu men måste vänta på Felle nu men vi ses snart kanske.

Shoppnig Felle!


Vi fikade på stan och jag köpte denna tidning också (Tips den är jätte bra att läsa i fall man ska få ett syskon) Vi åt chokladbollar på stan och det var gott och vi drack vatten till sen åkte vi spårvagnen hem och vi åkte tillsammans med ett fyllo hem på spårvagnen!!. Vi gick i affärerna New Yorker, H&M, KICKS, Polarn o Pyret och Pressbåryron. Jag köpte också ett värde kort till spårvagnen hem, och jag laddade det med 100 kronor.

Är hos Felle =)

Kom hit nyss det ät första gångén jag är här!Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men jsg har fullt up en massa nu på sistonde.

Vi har en råtta hos  mig nu.Men han är skit mysig.Vi brukar kela varge morgon han tycker om att krypa inan för kläderna.Men så vann ju trollkaren Charlie Caper igår. 

Tips om parfym!

Detta är en britny spears perfym, den luktar verkligen jätte gott om ni vill köpa den så kan ni gå in på http://ålhéns.se/ tror jag hemsidan heter jag använder den nästan varje dag!!.

Nu är det bara en dag kvar, sen smäller det!

Idag är det torsdag dagen innan skolavslutningen, och jag sitter och laddar inför morgondagen klockan 08:15 ska vi träffas och sen går vi bort till idrottshallen och har en gemensam skolavslutning. Därefter börjar sommarlovet.

Älskar denna serie!




Regn, regn, regn

Så trött på detta väder!!. Grrrr, snart har det regnat i över en vecka känns det som!. Ska det vara såhär hela sommaren eller??, nej det vänder nog snart endå huvudsaken är att vi har det fint när vi är på Gotland, landet, Skåne. Kom nyss hem från skolan och idag har vi övat inför skolavslutningen på fredag vi har också bytt plats vi ska vara i Ektorps stora idrotts hall och den är större en våran gympa hall.
Såhär ser programet ut på Fredag
:Inmarsch med fanor år 6
:"Den blomster tid nu kommet" ALLA
:År 6 hälsar välkomna
:Målgränd år F-2 sjunger
:År 5 B-huset uppträder
:D-huset år F-2 sjunger
:A-huset år F-1 och 24K sjunger
:A-huset år 3 sjunger
:Tal och premieutdelning
:Rosutdelning
:"Igen klocka ringer mer" ALLA
Jag ser verkligen fram mot skolavslutningen, och det kommer att kännas sorligt också att lämna
(Maria, Inga-Lena Marie) dom har varit super duper bra under dom här 3 åren
/Stora kramar till er 3 från alla elverna i 6:B.....
Nu ska jag gå och äta mellanmål
/Kram Felle

GODNATT


FELLE

SKA hem snart men hon har inte fattat det än HAHAH.Men jag ska ta min choklad boll snart mums ;)

Till mitt syskon

Ellas första Converse
Såna härna ska jag ge till min min brorsa eller syrra!

Tips


Denna perfym, är blå iegntligen men den använder jag varje dag och den luktar jätte gott!.
Denna perfym är från Lindex jag fick denna i födelsedagspresent av mormor!

Tips om puder


H&M egne puder. Jag tycker att den är jätte bra.Den kostar  ju bara 50 kr också.
JAg använder den dagligen =D
As bra är den.
Ger jämt restuat efter på mig i alla  fall.
Kostar bara  omkring 50:-
KRAM tes

Skolavslutning om bara 2 dagar!


Sitter här och känner mig nöjd och laddad inför fredagen det ska bli så mysigt att få 9 veckor långt sommarlov!. och det ska bli så att bli ledig.

FUL


tjatar -.-'

Felle xD
Men lär dig att inte tjata  mindre!

Dagen ''Tes''

Idag så var vi på ensjön!fast det hände en sak som orkar inte berätta det tar minst 3 timmar i alla fall att berätta det.Men det vra as kul med dig LILY glömmer det aldrig den lilla knäppa saken.Jag åkte buss idag ÄNTLIGEN kunna gjöra det igen.För ni som inte vet så har jag brytit lårbenet.... 
 Det var kallt i Alla fall.Mina små fötter somnade!haha men orkar ej  skriva mer om badet mer  nu ;)!
Men jag träffade felle på 119 det är en buss som går till ett ställe.Japp så har hafft en massa kul nu men nu tajar felle om att hon vill logga in på msn just nu.Men jag kiklade henne som hämnd nu MOHAHA de du.Japp det är typ allt som jag har gjort nu typ.Förutom att jag ska få äta en chokladboll sen när felle har gått MOHAHA!Är du avensjuk eller.Min lilla babe elr va va. Ne jag skojade bara min lilla babe ;D.Men jag måste sluta nu kommer annars snart skriva som en bok men nae det kommer jag ej men vi ska blogga mer.

KRAM Tes

Dagens ''Felle''

Idag har jag varit hos Tes hela dagen! Vi mötes på bussen 116 och sen följde jag med henne direkt hem och ska snart! hem vid halv åtta och då ska jag sätta mig vid datorn lite imorgon ska vi träna inför skolavslutningen klockan 9:00 och vi träna då! Klockan 12:30 ska vi gå och äta pizza och sen slutar vi (nästan efter det) och det är skönt! 2 dagar kvar till skolavslutningen och det ska bli så härligt med sommarlov!... Det känns att jag behöver ett långt sommarlov framför mig och jag ska koppla av!
Nej nu ska jag sluta här o:)
/Hejdå

Dagens låt^^


Vi kan bara lysna om och om på den låten.Vi älskar den!

Kissie ^^


Ouitfit Tes




♥Tröja ifrån ellos
♥mjukisbyxer ifrån sisters

Outfit felle






♥Tröja ifrån H&M & Byxer ifrån H&M

God natt

orkar ej skriva mer ;)

Depprigmerad!!!

Ja, idag har ja varit lika deppig idag vet inte varför jag är det??. Längtar så enormt mycket efter skolavslutningen och allt annat!!
/Felle

Önske outfit

 Andersen & Lauth Thiara
Nelly  Shoes - Ceduce Me Wedges 1.Skulle inte vara helt fel!


Vilken fin bild du gjorde igår Tess


Verkligen fin bild!!
/Felle

Hello^^

jag ska till ensjön imorgon det blir jätte kul tror jag i alla fall!

Åt denna glass idag skit god var den verkligen ÄLSKAR DEN!
Jag har  massa tråk men chattar med lilla felle på msn just nu min lilla babe;).

Outfit!


Har inpakning i mitt hår nu!!




Tröja från H&M♥
Trosorna från Johans jobb♥

älskar detta godis =P


Smaker jätte gott!Fina att köpa på lidel =P.
Längtar till midsommar så ska jag då sova på landet!

OUITFIT tess


Tröja ifrån Lindex och shorts ifrån outlet!

Seriöst?


Kram tes

God morgon (: !

jag vaknade nyss och har inte gjort så mycket men jag gick upp extra tidigt idag blev det i alla fall ;).
Nae men jag ville bli klar fort det var nog bara det som jag ville skulle bli =).
Ska snart till skolan eller jag och mamma åker om 14  minuter unifär.Så ska jag också bada idag på sjukhuset det blir kul ;)!Längtar verkligen tills skolan  slutar ;).Då kommer jag att blogga en massor blir det då så.Kommer att  lägga in dagens ouitfit varje dag blir det i alla fall!Ska försöka i alla fall =).Vi ska bara se på film och att fika i skolan det blir gott ;).ja det är typ allt som händer idag typ!

Ska till skolan snart så jag säger HEJDÅ!  kram tes

GODNATT:)

Orkar ej skriva mer idag ;). KRAM TES


Fottbolen igår..


SVERIGE VAR JU SÄMST!
Tyckte jag i alla fall :/           KRAMIS TES

Igår dagens ouitfit TES

Fick bara lust att sätta in den också ;)

Outfit



♥Tröja ifrån ellos
♥mjukisbyxer ifrån sisters

Shopping av denna vecka ^^



JAG fick hem en massa prover typ för 29.50 kr

Dom kostade lika mycket!  Kram tes
    

LÅT^^


ÄLSKAR VERKLIGEN DENNA LÅT =)=)
Några av mina favolåtar faktigst!
Kommer kanske skriva typ 1-2 inlägg till innan jag kommer att lägga mig eller rättare sagt kolla på tv =)
                  \\tes

Under 100:- på H&M



59.50


79.50 kostar den här fina linnet.




98 kr


98kr


3-pack 98 kr



3-pack 79.50


98 KR



49.50 KR



29.50

                                   kramis tes

Veckans måste!


Borring =(

Har absolut inget att gjöra vill bara att tiden sa gå snabbt.För imorgon så kommer jag att ha vattengympa på sjukhuset och sen se på film på förmiddagen.Jag tror att jag slipper efter middagen för då har dom bara gympa och så.
Så jag får ledigt då sen på tisdag ska vi på förmiddag  tror jag att det blir Ensjön eller om det var eftermiddag.Hoppas att det blir fint väder så kan jag bada då också ;).Så på  onsdag är det fotboll eller vollyboll så jag får ledigt tror jag.Hehe får ledigt mycket du ;).Men jag går ju på en idrottskola ju.Men kommer att skriva så mycket tror jag att det blir i alla fall.
Ja ska nog bara kolla på tv och äta kvällsmat tror jag att det blir!

Sitter och chattar med lilla Felle nu ;)



Jag åt thailänsk mat tror jag att det var som jag åt förut idag!


\Tessan =)


Deppig eftermiddag o;(

Känner mig deppig och trött och allt är bara tråkigt, vilade för en stund sen, men det hjälpte inte ett s*it och nu vill jg bara gå lägga mig och dra täcket över huvudet och sova tills på fredag morgon igen då slutar vi skolan jippi!
Saker jag vill göra nu:
:1jag vill bada i poolen men det är för kallt grrr
:2jag vill får mitt syskon NU!!!
:3jag vill äta mycket godis men då kommer tandtrollen och det blir hål i tänderna och plus så blir jag tjock och det är jag redan lite och jag vill INTE bli tjockare
:4jag vill vara ledig enda fram tills på fredag för då slutar vi skolan
:5jag vill att det ska bli torsdag NU!!! för då ska jag gå på Julias skolavslutning och då ska jag äntligen få träffa den lilla bebisen
:6jag längtar till vecka 26 då vi är på Gotland.
Men tyvärr kommer det inte att hända *snyft*

:Bild på mig i mina nya jeansleggins från BICKBOK!!!

/Ha det bra

/Felle



Veckans mål!


1.Att få 10 besökare =)
2.Lägga upp dagens outfit varje dag. ;)
3.Skolavslutning.
4.Få 5 kometarer .
5.skriva 50 inlägg

Dom här målen gäller till nästa Söndag!

SVAR PÅ TAL!


Varför är det så synd om just bara er!

Svar;pfft Har du nåt liv eller?I så fall sakffa dig ett liv!Det var ju synd om oss då!


gud va hunrig ja ä..

Jag är jätte jätte hungrig );.
STACKARS MIG :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Hehe nae men ja är as hunrig hoppas att choklad bollarna mättar :F

Vi ska göra chokladbollar.....


Vi ska göra chokladbollar nu mums mums!!
Det ska bli gott med Tes chokladbollar!!!
Fortsatt ha en bra dag
/Felle

Del 1

10.00 i Lappland så har en liten flicka på 15år försvunnit från sitt hem hon sågs senast igår kväll när hon skulle gå hem ifrån sin kompis.Ring om ni ser henne.

-Det är frukost skriker mamma ifrån köket.

-Jag kommer nu mamma.

Så jag stängde av tv och gick ner för trappen och till köket där mamma stod.

-Vad var det på nyheterna idag? frågade mamman.

-Att en tjej på 15 år har försvunnit.

-Oj det lät inte bra!

Sen så åt jag frukosten och tänkte bara på den tjejen som hade försvunnit.

Men ja tyckte hela tiden att jag kände igen henne.Sen när jag hade ätit klart så gick jag och ringde en tjejvän.

Så svarade hennes mamma och sa att hon var försvunnen.Sen så kom jag på vem det var.Hur kunde jag glömma bort henne.Så jag blev lite ledsen men visade inte det för nån.

Sen så satte jag på kläderna och började och att gå till hallen satte på skorna sakta och hade en massa tänkar i huvet som bara svämma runt.Sen så öppnade jag dörren och började traska till skolan försiktigt.Sen alla i skolan pratade om hon som hade försvunnit.Jag gick till mina vänner som vanligt.Men dom skrattade bara en massa sen så sa dom åt mig att dra.Jag är väldig känsosam kille av mig.Men det kan bara vara så jobbit ibland.Jag brukar rätt så ofta bli retad av det.Men brur mig inte så mycket nu för tiden bara.

RIIIIINNNNG lät skol klockan så jag gick in på vår första lektion som var Matte.Tiden bara gick och gick sen så var skolan slut.Så jag började vandra hem lite sakta så kom en tjej som jag tycckte om i klassen efter mig och frågad om vi skulle äta nån dag.Hon var den populäraste tjejen i klassen också! Det kan vara en chans.jag sa ja och gick där ifrån.Jag frågade om hon ville följa med mig hem.Hon sa ja så gick vi hem. Jag låste upp dörren men den var redan öppen.Så jag såg senare att nån har sparkat in dörren så jag ringde jag polisen och berättade jag för tjejen hur läget var.Hon kramade mig hårt.Jag pussade henne lite försiktigt på huvet.Sen så kom polisen och jag gick upp till mitt rum med den tjejen som jag var kär i.Så vi gick upp för trappan så gick trappan av när jag gick på ett steg.Jag började blöda så ringde dom ambulansen.Och tjejen jag gillade vägrade att lämna mig på sjukhuset hon skit i skolan för min skull.Jag bröt benet lite.Ingen i skolan viste vart jag var eller Sofia som tjejen jag gillar.Vi bara pratade om hur mycket hon älskade mig.Jag blev bara jätte glad.Sen så kom doktorn in och sa att jag skulle till badet så Sofia kunde bada också med mig.Då så drog dom mig i rullstolen så tog dom mig på en sak sen så kom Sofia ner i vattnet så jag fick testa och simma lite.Så jag fick hålla i Sofia om jag kände mig lite säker.Sofis sa några ord innan jag skulle fixa det brutna benet.Sa hon än vad som händer så finns jag alltid här för dig.Sen så simmade vi en massa sen så fick vi sluta för jag blev jag bara så trött annars.Så dom tog upp mig och bytte om.Sen så slog vi på nyheterna och såg att dom tog en synsk kille som skulle hjälpa att hitta min kompis.Men han skulle komma imorgon till dom.Så dom forsätter imorgon med arbetet men dom såg tjejen lite snabbt kom det in ett samtal mitt i sändnigen.Så alla blev oroliga.Den som ringde sa så här.Han är utan för mig nu.Sen så kom ett skirik och ingen röst hörde man sen.Så jag kramade Sofia hårt.Sen gick sofia och hämtade mappen med en massa filmer so man kunde låna av sjukhuset sätt sjukhuset.Vi tog en läskig och lite romantik i filmen.Filmen hette Det kalla blodet.Den hade jag eller Sofia aldrig hört tallas som förut.Sen så gick tiden sen så var filmen slut:så kom en mördare in och skrik up med händerna.


Hej, hej

Hej, hej jag fortsätter att blogga här, känns roligt o:) Tes och jag har ätit is-glass och det var gott, vi har lagt till massor med kategorier, och massa annat vi kommer lägga upp veckans mål och lägga upp dagens outfit varje dag sen kommer jag lägga upp veckans blogg också som jag kommer att läsa hela veckan, Och nästa vecka kommer det bli en ny blogg att läsa och sen om och om igen! Jag är jätte nöjd med min och Tes blogg .... idag ska vi högst skriva 10 inlägg för då kommer vi få MYCKET besökare!
Tjing
/Felle

:Bild på mig!

Va vi tycker är snyggt =)

Felle;                                                                     Tessan;
Vila - Cenia DressVila - Koska Dress
Vila - Orkide TunicVila - Manon Dress
Vila - Text TopWESC - Miso Fashion T-shirt
WESC - SamoaJuicy Couture - Terry Set
Nelly Accessories - Colourbands FlowerRut m.fl. - Leopard Scarf




Felle;

Miriam Babydoll
Tessan ;
Luna Pink

OUITFIT Tes!




♥Tröja ifrån Ellos
♥Shortis ifrån nån outlet butik
♥Bälte ifrån Axelsson

OIUTFIT Felle!




♥Tröja ifrån H&M & Byxer ifrån H&M

Hej =)

Vi är med varan just nu.

Vi hittade en kläning som vi tyckte om.
Vi kommer att äta glas snart sen så kommer vi tillbaka och skriver

VÄLKOMMEN =).

Vi kommer att blogga om allting runt oss.Vi är två tjejer som skriver på denna blogg.Vi kommer att blogga allt ifrån vår vardag och mode och allt som kommer på.Vi kommer att uppgradera exat varje dag 10st inlägg VARJE DAG!
Så de så har ni nåt att läsa varje dag.


Tessan är det på den bilden över.

Här är Felle ;

RSS 2.0