En lyckad bio :)

Vi hade en lyckad bio Sandra och jag hade. När vi va klara åkte vi och lämnade av henne och sen åkte vi hem och dom åt lite middag jag vilade mej lite innan det va dags att fara iväg på ytterliggare en tillställing kalas för kusin Filip som fyller 13:år imorgon...haha var nära på att skriva 13 månader *fniss*. Vi skulle presic börja "leka" då skulle vi åka hem (boring). Filmen var jätte bra på bion Sandra och jag skrattade som bara den hela tiden för ekorrarna hade en sån rolig still och roligt språk ....:) imorgon är helgen slut och skolan börjar igen suck tråkigt men imorgon slutar vi tidigt 14:00. En tråkig sak är att jag pratade m pappa i telefon förrut idag och gissa vad han säger Malin har haft maginfluensa igen grrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! om hon är sjuk hela veckan tänker jag INTE åka dit på fredag aldrig i livet vägrar ta emot nån jävla magsjuka och jag har absolut inte tid med att bli sjuk nu heller. Nästa film på bio är att alla tre går jag, Juliana, Sandra då står "Bröllopsfotografen" på menyn hehe om den fortfarande är ute på bio då det kan ju dröja ett tag nu innan nästa bio blir av igen. Men Sandra och jag hade en trevlig dag idag och det va vi värda :).






"Bio"



Idag blir det bio med Sandra kl 12:30 ska vi se på film. Hoppas ni andra får en trevlig dag
i solskenet har inte kollat tempraturen hur kallt det är ute idag! igår gick jag ut ett tag eller i flera timmar
och byggde en snökoja med "J" men efter ett tag rasade den och det förstördes totalt.
Var tvungen att gå ut och få frisk luft för att bli på bättre humör också, när vi kom in fick vi varmchoklad och jag åt vindruvor till hehe. Sen var jag inne resten av kvällen! somnade gott vid 9:00 någonting snackade lite m Sandra i telefon också innan läggdags.

Trevlig söndag på er :D

-15 grader idag kallt ute!

Idag vill jag verkligen inte gå utanför huset fy f*n så kallt ute och kallt i huset är det också faaan va trött jag blir att ni aldrig kan höja värmen fan svinkallt annars idag längtar jag verkligen hem till min pappa i hans hus där är det iaf VARMT OCH SKÖNT.  Men jag måste gå ut för att piggna till "är som dig Cissi att jag går inte ut heller när det är såhär kallt" hehe hennes blogg är jätte rolig att läsa och om ni tittar på dagens bild 27:e januari 2010 finns även jag med på en bild *ler*. http://gripdesign.blogg.se/ och den är jätte rolig att läsa ;) nu rå cissi ska du få massa besökare på din blogg för här har vi fått massor.

Nu är det dags för frukost.


Gammal bild på mig från i sommras.

Video



\ Tes

Video

\ Tes


Video



 \ Tes

Video



\ Tes

Video



\ Tes

Video

 

\ Tes


Video




\ Tes

Video

 

\ Tes - Fler kommer snart !


Video



 \ Tes

Lägger upp lite video bloggar som jag har gjort =)



 \ Tes

Rap Das Armas



Den här låten dansade lillbus!!! till idag spelade den för honom på mobilen... ;)

Pulkaåkning med lillbus och en massa sims spelande med Sandra!

Gud vad roligt jag har haft det med Sandra och Linus (lillbus) idag{#}, när jag kom dit blev det en massa sims spelande på datorn och en massa bus med Linus sen tittade vi på Pippi på dom sju haven! gud så länge sen man såg den filmen då{#}. Sen så sov Linus middag 1 timme då kunde Sandra och jag va lite fria från bus och ta det lungt lite annars om han är uppe så ska vi leka, leka, leka hela tiden som gäller och så en massa babblande fram och tillbaka hehe men han är ju för god allså när han pratar jag känner nog ingen 1:åring som är så bra på att prata som honom jag lovar er{#}. Ett av orden är am (napp) och sen tror jag gagga (sandra) ogga (oskar) eller har jag rätt cissi? men han pratar jätte bra kan jag säga{#}! imorgon träffas sandra och jag IGEn! då vi ska till fritis tillsammans och ha det kul där. Men iaf när bus hade vaknat så gick vi ut och han fick åka lite pulka och sen så tog vi en tur med honom i vagnen sen fick han gunga med som han gillade fast det var lite väll mycket snö för han stannade farten hela tiden hehe{#} sen slängde han sig i snön ett antal grr och han började då gråta och började ropa efter (am). Allt från mig

Kiss kiss & baj baj.


Världens bästa låt!


Jag hade en underbar dröm inatt

Inatt drömde jag en fantastisk dröm!? om en person som jag har viljat träffa jätte länge eller sedan jag började läsa hennes blogg! hon är helt underbar och sööööt förstår att hennes sambo älskar henne för hon är sååå sööööt så ibland skulle jag vilja ha henne som mamma (men jag älskar min mamma mest i hela världen) (och min pappa förstås). Idag nu snart ska vi köra ner till coop för jag ska handla mitt lördags godis och sen mysa med det. Idag blir det en lugn dag inne då jag har lite feber och är lite förkyld men en promenad i solskenet ska jag ta med mamma sen det har jag lovat henne.

Bild på mig:

GOOD så fuuull jag är på denna bild varför tog jag den för ;)

Ha en bra dag alla i solskenet.


Tröjan fick jag i julklapp :)

Topp - 95% Bomull,5% Elastan

År 2010

Ja, så var år 2009 helt slut då!! igår hade vi en trevlig nyårsafton men jag saknade mamma så mycket så jag åkte hem till henne och firade nyårsafton här hemma istället hehe korkat kanske men jag kan var så extremt känslig ibland ;). Idag vaknade jag 08:30 och jag ringde pappa och sen vid ett så styrde vi korsan mot finspångs badhus och var där och badade lite med Charlie (älskar att bada) sen så fikade jag på en bulle och en smasiks festis (äpple) när vi åkte hem så somnade jag i bilen och vaknade när jag kom hem till mamma igen. Imorgon ska jag eventuellt antigen ringa till en kompis eller träffa mormor vi får se vad som händer helt enkelt?.

Fiiiint bild-collage OBS från google

RSS 2.0