Tjena mitt bena

Skrev ett inlägg nyss men det försvann blää :(!

Men skulle säga att jag inte har hunnit skriva har vart i spannien oh en massa mer och har saknat Fella sjukt mycket D:! Men nu ska jag blogga igen med ska träffa min engelska kompis på tisdag träffar henne 1-2 gånger om året för hon bor ju i England. Iår så har jag vart på kryssning till åbo sen vart i spannien kanske blir england också och va med Robin där :D!





Är faster åt denna skrutt :D!

Tår ögd <3

Sitter och lyssnar på en tjej som sluta 9:an nu och hon sjunger en jättefin sång och sen har hon skrivit massa fina rader på sin blogg www.kaatjajakobsson.blogg.se jah gick på frita med dom när jah gick i 2:an hade 1 underbar vecka med dom <3 ♥.



Jah vet själv hur det va och sluta 7:an och ta farväl av min bästis som sluta 9:an och säga hejdå till henne <3 hon och jag hade hängt ihop hela hösten, vintern och våren <333

lyssna iaf på låten supefin <333

http://kaatjajakobsson.blogg.se/2010/june/





<3


Saknar min lilla prins <3



Sötlök..


^^



Underbara bilder <3 förlåt att jah bjuder typ på samma hela tiden men bilderna betyder så mycket för meh ^^


Tessan och jag <3



<3 saknar dej gumman skit mycket! hon är bara för go tjej <3


Härliga Sthlm :)

Vi ska åka upp den 27 nu till sthlm och gå på skansen och gröna lund <3 fan va kul det kommer att bli då!! imorgon ska vi till Stegeborg och bo på hotell en natt :) Johan fyller 39 år så vi ska iväg och fira honom.

Men gud va kul med stockholm har inte vart där på flera år känns det som.. sist jah va där så var jah på klassresa när jah sluta 6:an.

<3



Jah och Tessan <3


...

Saknar redan Charlie <3 är hemma idag igen från landet efter 2 veckor orkar ej skirva!


Sool =)

Har vart skiit varmt typ hela dagen härligt men jah klarar inte av så mycket värme :( men jah håller mig inomhus i skuggan och i min säng.

Nu ska jah krypa till kojs och sova kl 10:00 imorn kommer farmor och faster och hämtar mej sen bär det av ner till landet jeehh <3



Snart är jah hemma hos min lilla älskling igen <3



baye baye <3


Dålig på de här med att blogga ;p

Inte så bra faktist men det e ju sommarlov och semester då har jah inte tid att sitta vid datorn hela dagarna :).

Iaf har tillbringat 5 dagar på Gotland vid klinta hamn björk haga strandby ett absolut favvo ställe jah skulle tänka mig att åka tillbaka till <3 men det va skit tråkigt att åka hem igen (igår) men det kommer ju en till sommar!

Idag jobbar mamma igen medans J sitter hemma och jobbar jah snår hans dator ett tag och skriver lite medans han duschar *hihi*

imorgon blir det landet och då ska jah äntlien få träffa min lilla prins längtar verkligen efter honom det märks för jag sover inte så bra på nätterna och jah tänker på honom heela tiden <3 och tänk om 3 veckor fyller prinsen hela 1:år!!! shiit vad tiden flyger iväg.

Nej nu kommer J igen måste jobba men ha det bra folk lovar bättre uppdatering i bloggen <3.



Snart är jah hemma hos min lilla älskling igen <3

baye baye <3


RSS 2.0